Добавляя отзыв ты обязуешся писать только свое мнение и только правду!
Двулит Марьяна Петровна
Киев (Украина)
Должность: Завідувач ЦЗЖ - кандидат мед. наук,
Место работы: пр Воздухофлоцкий,9
Добавляя отзыв ты обязуешся писать только свое мнение и только правду!
Киев (Украина)
Должность: Завідувач ЦЗЖ - кандидат мед. наук,
Место работы: пр Воздухофлоцкий,9
Девочки, советую кто хочет забеременить и родить ребёнка«Центр здоровья женщины» там все приятнные и внимательнные http://dkl2.kiev.ua/node/44
ещё советую Ковальова Лілія Юріївна молодая, но очень внимательная, всё расскажет и покажет. Звоните и записывайтесь на приём.
Коли я до неїпопала, то вже 1, 5 року лікувалась від беспліддя. Вона навіть не захотіла дивитись мої попередні аналізи, зразу відправила на гормони, в клініку «Дарина» де приватно працює, шоча я 3 місяці назад їх здавала але вона їх навіть не подивилась. Написала лікування мені з чоловіком і на узі 3—4 день мц. Через тиждень я до неї прийшла на узі, вона звісно мене навіть не памятає, починає вгадувати діагнози, не памятає шо виписувала, виписала знов лікування (то саме тільки інші ліки!!!)і на інсемінацію коли буде овуляція!!! Я в шоці, не знаючи аналізів, не подивившись попереднього лікування, стимуляції відправляти зразу на інсемінацію! А для чого були непотрібні аналізи, для викачки грошей!? Може комусь і підходить Двуліт, але точно не мені.
Тебе следует зарегистрироваться или войти в систему что бы иметь возможность комментировать.