Для себе я можу писати на українській…
Інколи хочеться просто виговоритися… Інколи хочеться просто виплакатися… Інколи виругатися… Інколи всіх послати… А інколи просто бути щасливою…
Мой дневничек
Я хожу, я дихаю, я бачу, я кохаю і кохана. Але чого в житті не вистачає, так це повноцінної сімї. Сьогодні я почала поститись, перший раз в житті… Без жирного, без сексу, з молитвами на три неділі. Не скажу, що легко, я і так худа, але заради родити здорову дитину, я готова на все. 1 травня буде рік як ми їздили на озеро святої Анни. Кажуть через рік- жінка, яка вірить дізнається про вагітність. Вже давно мені пора до лікаря. Не йду, бо страшно, бо немає толкового лікаря. Тільки вірю в тебе, що все, що не робиться, то робиться на краще. Бог краще знає! Можливо він не дає нам дитини, бо ми не вінчані, да навіть і не розписані; можливо Він дасть нам її поки в нас не буде своє житло; можливо я не заслужила. Але причину потрібно шукати в собі, це я знаю точно.
Ходили ми в неділю в церкву, тільки я піднімала очі і бачила ікону Божої Матері, відразу сльози котилися. Я просила… просила… і прошу.
Мій Саша останнім часом дуже мене радує. Ми розмовляємо про нашу майбутню квартиру, ми мріємо, плануємо, і це трохи відволікає від планування дітей. Можливо, це і на краще. А ще і диплом на носі, мені такі нерви не потрібні при вагітності. Отже, все на краще.
Http://forum.forumok.ru/lofiversion/index.php?t31325.html
Сьогодні 31 ДЦ, нічого, бувало таке і не раз. Болять лише груди, як і завжди. Взагалі всі цикли збилися, то 27 днів, то 32 дні. Зараз вся в дипломі, бігаю в інститут кожні вихідні. Саша збирає на квартиру, але чим далі, тим більше бачу як це малоймовірно. Не знаю до чого приведуть наші відносини. Побудувати відносити ми змогли, а ось сімю ніяк.((
Христос Воскрес!!! Сьогодні в нас 5 років!! Лілька побажала, щоб вже 6-ий був законним.(((Сомніваюсь. Я взагалі-то я щаслива з ним, але… Чому ж так??? Позавчора начались М. А я надіялась (((І Саша мій навіть здивувався, що так довго не було. Всі цикли збилися, блін. Пю Фуцис, желудок болить, капєц. Думаю, що робити далі: чи іти до лікаря, чи трохи поактивніше попрацювати???
Надіюся дуже на цей місяць.«І по вірі вашій дано буде вам»…
Просто попросити Бога про дитинку, і відпустити ситуацію… Як? ЯК її можна відпустити?
Ні, в травні я не відступлю. Відчаття таке, що я не маю права відступити.
Сьогодні снилосась Віка з великим пузом, з обручкою, і я її животик гладила. А потім снилось, що мене креветки кусали, я їх боялася. А потім снилося, що Лілька тапочки розові дитячі принесла для мене.))) Ах,…
Всі вихідні ми попрацювали добряче. Як би не перепрацювати))) Люблю його!!
Напевно, и не доорпацюва начате. Позавчора БТ була 36.8°C, а сьогодні 36.5°C. Значить О и не було. Потрібен ПА сьогодні ще, з позавчора нічого не залишилось(((А він вчора напився, мені не признався, ночував сам, навіть не запропонував мені. І чого це я маю до нього бігати??? Блін, я вже замахалася з цими ПА в цьому місяці, а він знов пролетів(((

Думаю після 5 червня ставити ультиматум: або розписуємося, ідем на квартиру, а коли назбираєм, тоді назбираєм, або до побачення. Мама зла як чорт, що тільки я до нього хожу, він до мене майже не заходить.
Все іде прахом(((Заболіла я(((Диплом вже задовбав(((Ах… А вчора 37.1°C БТ, значить точно або в неділю, або в понеділок. Все пролетіло… Треба завязувати. З Сашою так і не говорила, достав…
Була готова на все, навіть на кінець… Але Саша мабуть все-таки любить мене. Вчора купили обручки))) Але він хоче розписуватися в вересні, може знову оттягує??? Сьогодні 31 ДЦ, спину тяне, грудь пече вогнем.(((Мабуть, знов пролетіло все(((
Кінець… Сашко хоче їхати на озеро св. Анни. І я хочу!!! Знов!!
Мабуть, я дуже погана людина. Сашко здав СГ. Я так надіялася, щоб хоча б у нього все будо добре. Багато неподвижних спермиків, активнопожвижних половина норми, признаки запалення. Саша, Саша, коли в нас буде щастя???
Cаша старається не купатися в гарячій ванні, а лише під дущом. А водку пє(((І я пю(((
І вот і схопило мене конкретно. Запалення… Ревіла цілий день після того як була у лікаря(((От і все починається(((Набираємося сил та терпіння, і вперед…
Ні, Бог зі мною є. О була, а це найголовніше. БТ сьогодні нарешті піднялася. Йду здавати на гормони. Саша на СГ. Все просто має бути добре.
В душі ковердак! Думки путаються(((А БТ сьогодні впвла на 5 градусів. Якщо завтра не підніметься, то це все… знов…
Здала на гормони. Дєвочки кажуть, що з такими не вагітніють. А в мене сьогодні 13ДЦ, і я всеодно вірю.
І так я пройшла ьагато аналізів. Серед основних причин це- ендометріоз, гормони, і МСГ пройти по трубам. В мене куча сил, бо зі мною Саша.
((Приходить літо до кінця, холодно(((Колечка лежать(((Саша ні словом, але я спокійна. Заберу манатки, та й по всьому. Але щось говорити більше не буду(((А якщо любить, то й не відпустить, бо знає, що я його обожнюю. Хоть він і людина така, що тримати не буде(
Знов, цей сон. Я кормлю маленьку дівчинку своєю груддю! До чого це все? Для чого мене ще більше мучити? На днях будуть М! Знов чорні дні!!
((Сумно мені! Саша так мене любить, я це відчуваю! Мені так спокійно і добре з ним. Декілька разів казав, що в «жовтні», я не знаю. Треба йти подавати заяву. Не йдемо! Я більше нічого не хочу говорити йому.
Була в Е і в Г. Обидві приписали Достинекс, але одна мінімальну дозу, друга- максимальну. Від тестостерона ніхто нічого не приписав, так для чого було його здавати??? Поки нічого не пью, схожу ще до одного Е. Саша сказав, щоб я не спішила нічого пити, перезвоним до Носаля. Все рівно треба буде вже серйозно бігати на ПА, щоб не пропустити. А я перед весіллям не хочу бігати, як дурочка.
Останніми днями ночами не сплю, так переживаю, чи дотримається він обіцянки хоть раз! Місяць! Навіть якщо потерплю ще два, він знов відговориться(((З мамою треба поговорити, але зараз вона сама рознервується, й буде сварка. З Лількою??? Вона до кінця всього не знає. Може розказати??? Про гормони можна, а от про квартиру- не скажу, і це не скоро, а може і ніколи.
Подруга нічим не допомоглаю Вона в цих справах нічого не розуміє. А мій сказав, що на наступній неділі йдемо подавати заяву.))) І вірю йому, і ні.
Він знову сказав, що підемо в загс на наступній неділі, що до зими я вже буду в нього. А завтра понеділок, і що? А нічого. Я так не хочу жити зі свекрухою, що сльози на очах(((А ще там сеструня(((Капец. Як себе заставити???
Настрій фу!!! Я бачу він дотянеться, що не буде місця в загсі. Наступний рік високосний
На знімання квартири грошей нема, зато є на лижі
Мама моя надіється, що до кінця року ми розпишемся
А Саша за ці вихідні слова про це не сказав. От тільки викинув: «Не подобається щось, то іди гуляй». А коли я обідилась, то він пошутив». Як ножем по серці, я не забуду цих слів.
Лікування достінексом не починаю, не бачу смисла. Я ж не буду ловити О, і бігати до нього, бо мені треба. Я хочу, щоб моя дитина родилася в справжній сімї, і в мене немає впевненості, що він тоді схоче розписатися.
В вівторок йдемо подавати заяву, він сам про неї заговорив. Сам! Достинекс поки що не п«ю. Розпишемося, якщо буде місце(, от тоді і почну знову активно планувати. А зараз на все воля Божа.
Знайшла в малої тест на Б
. Дав би Бог! Хоть би ще й за неї не переживати.
Моя чупа тего))) Ми подали заяву на 11. 11. 11. Починаються проблеми як святкувати. Його батьки не хочуть, мої хочуть. От така проблема(
Моя Катя и Илона в положении)) Как я счастлива!

Вчера тупо напилась и потом наревелась о своем 
Вчора побачила виділення з лівої сіськи(Треба пити Достинекс, а я ще хотіла місяць потерпіти(
* Комментарии разрещены только автору дневника